- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
Ege ve Doğu Akdeniz’de gerilimi artıran Yunanistan’ın Türkiye’ye karşı provokasyonları sürüyor.
Sözcü'de yer alan habere göre; Yunan medyası Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Mısır, Fransa, ABD ve İsrail’in ardından Suudi Arabistan’ın da oyuna dahil olacağını aktardı.
Politik ve ekonomik yönden gittikçe köşeye sıkışan Yunanistan ve Güney Kıbrıs, geçtiğimiz yaz ayları boyunca Türkiye karşıtı müttefikleriyle birlikte gerilimli sularda birçok tatbikata girişmişti.
EN BÜYÜK ÜÇÜNCÜ FİLO
Yunan medyası, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın emriyle Girit’e inecek F-15 jetlerinin, Yunan savaş uçaklarıyla birlikte Doğu Akdeniz’de tatbikata katılacağını duyurdu.
ABD ve Japonya’nın ardından dünyadaki en büyük F-15 filosuna sahip Suudi Arabistan’ın göndereceği jetlerin Yunan pilotlar tarafından da kullanılacağı da ifade edildi.
Mısır, Yunanistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Fransa ve Güney Kıbrıs, 30 Kasım – 6 Aralık tarihlerinde Mısır’ın İskenderiye kıyısı açıklarında ortak hava ve deniz tatbikatı başlatmıştı.
-
'Çin, Doğu Türkistan'da soykırım yaptı'
-
Türkmen liderden bozkurtlu paylaşım
-
3d sistemiyle çekildi: İşte virüsün en net görüntüsü!
-
Siyonist İsrail, 3 ülke için, Joe Biden üzerinde lobi çalışması yapacak!
-
Hollanda’nın gündemi camiler
-
Çin zulmü bir kez daha belgelendi
-
Aşı bağlantılı ölümler 29'a çıktı!
-
Çin'den büyük itiraf geldi: Yarasa 'iğne' gibi ıssırınca Kovid bulaştı!