- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
Cuma namazına gitmek için evinden çıkan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ kimliği belirlemeyen kişi yada kişilerce saldırıya uğradı.
Özdağ’ın korumasının müdahalesi sonrası olay yerinden kaçan saldırganların kim olduğu bilinmiyor.
Saldırının silah ve sopalarla olduğu öğrenildi. Başından ve ayağından yaralan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ hastanede tedavi altına alındı.
ORHAN UĞURLU DA SALDIRIYA UĞRADI
Yeniçağ'da yer alan habere göre; Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na saldırı yapıldı.
Saldırı Uğuroğlu'nun evinin önünde gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, Orhan Uğuroğlu arabasına bineceği sırada arkadan gelen 3 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.
Saldırganların 34 plakalı bir araba ile geldiği belirtildi. Saldırganların arabayı Uğuroğlu'nun üzerine sürdüğü öğrenildi.
Uğuroğlu ifadesinde saldırganların, "MHP'den geliyoruz. MHP'yi eleştirme. Ülkücüler bunun hesabını sorar" dediğini söyledi. Uğuroğlu'nun sağlığı iyi durumda.
ÖZDAĞ'A VE UĞUROĞLU'NA SALDIRANLARIN AYNI KİŞİ OLDUĞU İDDİASI
Emniyet yetkilileri, Uğuroğlu'nun evinin karşısındaki dükkandaki kamera görüntülerinden saldırganları tespit etti.
Öte yandan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a saldıran kişilerle Uğuroğlu'na saldıran kişilerin aynı şahıslar olduğu iddia ediliyor.
Etiketler: selçuk özdağ gelecek partisi
-
MHP'li Belediye Başkanının AKP'lilere söyledikleri kriz çıkardı
-
Kılıçdaroğlu'ndan 128 Milyar Dolar çıkışı!
-
Karamollaoğlu'ndan PKK terörüne 'Hain' tepkisi!
-
Cemal Enginyurt'tan hükümete tepki: Beceriksizlik gösterilir!
-
AKP-MHP hattında 'seçim barajı' anlaşmazlığı iddiası!
-
'Perinçek, 15 Temmuz’da neredeydi, kimleri nasıl örgütledi...'
-
Bahçeli'den erken seçim açıklaması
-
CHP’den istifa eden Teoman Sancar: Tehdit ve şantaj var