- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
Karabağlar, Konak, Bayraklı, Bornova ve Gaziemir ilçelerinde dün, sahte içki içtikleri öne sürülen 18 kişi, mide bulantısı ve görme kaybı şikayetleriyle hastaneye kaldırıldı.
Sözcü'de yer alan habere göre; Tedaviye alınanlardan Çetin Esen (59), Mustafa Maya, Aydın Göksoy ve Adem Güneş (64) yaşamını yitirdi. Tedavisi tamamlanan 2 kişi ise taburcu edildi. Ayrıca 6 yeni hasta da hastanelerde tedaviye alındı.
10 KİŞİ GÖZALTINDA
Soruşturma başlatan polis, olay sonrası çoğu aktar ve baharatçı dükkanı 11 iş yeri ve 2 depoya baskın yaptı. Ayrıca 4 araçta arama yapıldı. Operasyonlarda el altından sahte etil alkol ve içki sattığı belirlenen 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgularının sürdüğü bildirildi.
ÖLÜ SAYISI 6’YA YÜKSELDİ
Hastanede tedavileri süren 18 kişiden ikisi daha, bugün doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Böylelikle ölü sayısı 6’ya yükseldi.
Emniyetten yapılan açıklamada, dışarıdan etil alkol alıp evde el yapımı içki yapanların, ellerindeki etil alkolleri hiçbir şekilde tüketmemeleri gerektiği bildirildi.
Sahte alkolden zehirlenen 16 kişinin hastanelerdeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi.
Kırıkkale’de ise son 3 günde zehirlendiklerini belirten 8 kişi hastanelere başvurdu. Hastanede tedavi altına alınanlardan 7’si hayatını kaybetti, diğer hastanın tedavisi ise yoğun bakımda devam ediyor.
-
10 yeni fezleke Meclis’te: Kılıçdaroğlu da var
-
Yıldırım Akbulut hayatını kaybetti
-
İktidar ‘erken seçim’ için mağduriyet kolluyor!
-
Fransa'dan Türkiye'ye küstah tehdit!
-
İktidara yakın Hadi Özışık'tan AKP'ye '128 milyar dolar nerede?' afişleri tepkisi!
-
Fatih Altaylı'dan sert sözler: Doktor raporuyla görevden alınmalıdır
-
Yeni vaka sayısında büyük artış!
-
Erdoğan açıkladı: 2 hafta kısmi kapanma kararı!