- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın Genel Merkez'de 8'inci katta hazırlanan odasının bayram sonrası tamamlanması planlanıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş'a partideki toplantılara başkanlık yapma görevini vereceği aktarılıyor.
AK Parti Genel Merkezi'nde 8'nci katta yapılan çalışmaların sonuna gelindi.
Memurlar.net'te yer alan habere göre; Bayram sonrası odanın tamamlanmasının ardından Yıldırım'ın Genel Merkez'de daha aktif bir şekilde görev yapacağı ifade ediliyor.
Yine, partide, oda ile ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından Numan Kurtulmuş ve Yıldırım arasında bir iş bölümü yapılacağı aktarıldı.
Bu kapsamda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş'a partideki toplantılara başkanlık yapma görevini vereceği belirtiliyor.
Son il başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantının Binali Yıldırım başkanlığında devam etmesini istemişti.
-
CHP seçime kendi logosuyla mı girecek?
-
Memleket Partisi'nde gerilim iddiası!
-
Erhan Usta: Kur şoku yaşanacak!
-
'SGK'yı Kılıçdaroğlu batırdı' polemiğinde yeni perde!
-
Muharrem İnce’den Kılıçdaroğlu’na: Eğer saraya gidilecekse...
-
Koray Aydın: Milletin Sabrı kalmadı!
-
Ali Babacan mezun olduğu okula giremedi
-
AKP il yöneticisinden istifa