- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
Çin'de ortaya çıkan ve hızla yayılan Yeni Tip Koronavirüs dünyayı tedirgin etmeye devam ediyor.
Önde gelen İngiliz bilim insanlarından Londra Hijyen ve Tropikal Tıp Okulu'ndan Profesör John Edmunds, gerçek rakamın açıklanmasının çok zor olduğunu söyledi. Henüz tespit edilemeyen vakalarla birlikte gerçek rakamın 10 kat daha fazla olabileceğini ifade etti.
Edmunds, İngiltere'de test işlemini gerçekleştiren 12 merkezin her birinde günde sadece 100 kişiye test yapılabildiğini, bu testlerin de yüzde 100 doğruluk payının olmadığını vurguladı.
"VİRÜSTEN ETKİLENENLERİN SAYISI 37 BİN 198"
Ulusal Sağlık Komisyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, ülke genelinde etkisini giderek artıran ve yeni ismi "yeni coronavirüs zatürresi" (NCP) olarak duyurulan salgın nedeniyle yaşanan can kaybı 812'ye ulaşırken, virüsten etkilenenlerin sayısı 6 bin 188'inin durumu ciddi olmak üzere 37 bin 198'e çıktı.
Kaynak:
Yeniçağ
Etiketler: çin Koronavirüs
-
Erdoğan’dan kısıtlamalara ilişkin açıklama
-
Berhan Şimşek; 4 günde 13 ölüm tehdidi aldım!
-
Kafe ve restoranlar için destek ödemesi
-
Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine yine zam geliyor
-
Orhan Uğuroğlu'ndan Süleyman Soylu iddiası
-
Partilerin oy oranları açıklandı! İşte son anket sonuçları...
-
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili davada ilk hapis cezası
-
Alevi vatandaşlara yönelik çirkin saldırı