- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
Küfür ve hakaretleriyle tanınan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla MHP'den kovulduktan sonra sosyal medya paylaşımlarına hız verdi.
Ciddigazete'nin haberine göre; Vaktini tweet atarak değerlendiren Cemal Enginyurt, Ordu MHP İl Başkanlığı'na bugün yeni atama yapıldıktan sonra harekete geçti.
Enginyurt son paylaşımında, "kendisiyle birlikte yürüyecek yol arkadaşı aradığını" duyurdu! Bağımsız kalan Cemal Enginyurt'un yeni bir siyasi parti kurmak için nabız yokladığı şeklinde yorumlanan tweeti beklenen ilgiyi görmedi.
Daha önceki paylaşımları dakikalar içinde yorumlanan ve binlerce RT alan Enginyurt, bu kez umduğunu bulamadı.
MHP'de olduğu dönemde, Cumhur İttifakı'na verdiği sınırsız destek nedeniyle ülkücülerle de arası açılan Cemal Enginyurt,
MHP'den atılınca ülkücülere ve "ülkücülüğe" sığındı.
İşte Enginyurt'un son paylaşımı: "Benimle yol yürüyecek her arkadaşım, hemşehrim, sevenim, başım üstündedir. Ölene kadar can kardeşimdir. Yol arkadaşlarımızı yolda bırakmayız. Kimseye ezdirmeyiz, yedirmeyiz. Ülkücülük hukukunu her daim koruruz. Yuvamıza saldıran haramilere karşı dik dururuz. Allah hepimizi korusun."
-
Muharrem İnce’nin CHP’den istifa edeceği tarih belli oldu!
-
Ayhan Bilgen'den yeni parti sinyali
-
MHP'li İsmet Büyükataman'dan Kılıçdaroğlu-Davutoğlu buluşmasına tepki!
-
'İktidar sürekli bahane siyasetiyle hareket ediyor'
-
Gazeteci ve siyasilere saldırı sonrası Bahçeli'den açıklama!
-
Saadet Partili Mustafa Kaya: Joe Biden da Trump’tan farklı olmayacak
-
Meral Akşener erken seçim beklediği tarihi açıkladı
-
Davutoğlu; 24 saat geçti silahlı-sopalı saldırganlar nerede? Azmettirenler nerede?