- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar gerekçesiyle yargılanan Canan Kaftancıoğlu, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni alenen aşağılama”, “kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret”, “Cumhurbaşkanına hakaret”, “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek” ve “terör örgütü propagandası yapmak” suçlarından toplam 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasına mahkum edilmişti.Kaftancıoğlu’nun cezası istinaf mahkemesi tarafından onandı.
MUHARREM İNCE'DEN TEPKİ: İNTİKAM ALMA DÖNEMİ
CHP'li Muharrem İnce, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen hapis cezasıyla ilgili bir paylaşımda bulundu.
Twitter hesabından paylaşım yapan İnce, şu ifadeleri kullandı:
"İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu’nun seneler önce attığı tweetler nedeniyle ceza alması, cezasının İstinaf Mahkemesi tarafından onanması Türkiye’de yargının ve mahkemelerin durumunu gözler önüne sermektedir. Yargıyla infaz ve intikam alma dönemi."
Etiketler: Canan Kaftancıoğlu chp
-
Dışişleri: Yunanistan önce aynaya baksın
-
Meclis Başkanı Şentop’tan ‘taraflı cumhurbaşkanı’ itirafı
-
NASA, Türkiye’yi yer altı suları haritasıyla uyardı
-
Önergelere cevap yok!
-
Sendika başkanı kendi maaşına yüzde 85 zam yaptı
-
Müteahhit belediyedeki rüşvet çarkını anlattı
-
Sağlıkçılara getirilen izin, istifa ve emeklilik yasağı kaldırıldı
-
'Biden Büyük Ortadoğu Projesi’nin yılmaz bir savunucusu'