- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
Boğaziçi Üniversitesi'nde kurum dışından olan Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasıyla birlikte başlayan protesto eylemleri devam ediyor.
Son olarak, nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen 30 öğrencinin tamamı da gece yarısı serbest bırakılmıştı.
Serbest bırakılan öğrenciler arasında olan Şeyma Altundal, karardan sonra bir açıklama yaparak, mutluluğunu dile getirdi.
"AYNI GEMİDE DEĞİLİZ"
"Haklarımızı bildiğimiz ve dile getirmekten çekinmediğimiz için buradayız. Devlete değil yalnızca Allah’a kul olduğumuz ve tek otorite onu bildiğimiz için buradayız" diyen Altundal, sevincinden konuşmasını tamamlayamazken, arkadaşları onu alkışlayarak destek oldu.
Altundal çıktığı bir programda ise dikkat çeken sözler sarf etti. Altundal, "Biz öğrenciler olarak elbette tarafız. Ama bu taraf, kesinlikle ne Melih Bulu’nun ne sermayedarların ne de Saray’ın tarafı değil. Aynı gemide değiliz" diye belirtti.
-
Bakan Fahrettin Koca: Kalabalık ve kapalı ortamlardan kaçınmak gerekir
-
'Muteberdir'
-
Yabancı öğrenci sayısı giderek artıyor
-
Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal, 'Pelikan'dan ifadeye çağırıldı
-
Bakan Fahrettin Koca: Hatalıyım, halkımdan özür dilerim
-
Erdoğan’dan Kanal İstanbul açıklaması: İnadına yapacağız
-
Türkiye'de kaç kişiye koronavirüs aşısı yapıldı?
-
Yüz yüze eğitime ilişkin yeni açıklama!