- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
Keçiören ilçesi Osmangazi Mahallesi’nde çıkan silahlı kavgada tabanca ile vurularak yaralanan Fırat Ö. ve Ahmet Ö. kardeşler, Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Ahmet Ö., doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.
Fırat Ö. ise tedaviye alındı. Fırat Ö. ve Ahmet Ö’yü görmek isteyen yakınları ile hastane çalışanları arasında tartışma çıktı. İki kardeşin yakınları, sağlık çalışanlarına fiziki müdahalede bulanmaya kalktı.
Sağlık çalışanları kapıyı kapatıp, arkasında barikat kurarak saldırı girişimine direndi. Bu sırada güvenlik görevlileri yaralıların yakınlarını dışarıya çıkardı.
TAHKİKAT BAŞLATILDI
Ankara Valisi Vasip Şahin, saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, “Silahlı bir kavga sonucu Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıları görmek isteyen hasta yakınları ile hastane çalışanları arasında çıkan tartışma fiziki saldırıya dönüşmeden görevlilerimizle önlenmiş olup sorumlular hakkında derhal adli tahkikat başlatılmıştır. Fedakar sağlık çalışanlarımıza yönelen her türlü saygısızlık ve şiddeti kınıyorum. Faillerin hak ettikleri karşılığı bulacaklarından kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.
-
Bakan Fahrettin Koca: Kalabalık ve kapalı ortamlardan kaçınmak gerekir
-
'Muteberdir'
-
Yabancı öğrenci sayısı giderek artıyor
-
Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal, 'Pelikan'dan ifadeye çağırıldı
-
Bakan Fahrettin Koca: Hatalıyım, halkımdan özür dilerim
-
Erdoğan’dan Kanal İstanbul açıklaması: İnadına yapacağız
-
Türkiye'de kaç kişiye koronavirüs aşısı yapıldı?
-
Yüz yüze eğitime ilişkin yeni açıklama!