Kur’an’la halka hitap eden Cumhurbaşkanı, mahyaya adını yazdıran belediye başkanı... Derken iş, milletvekili adaylarının camide seçim propagandasına kadar vardı.
Siyaset sahnesinde din istismarı yapıldığı tartışmaları devam ederken konuyla ilgili bir haber de Düzce’den geldi.
AKP Düzce milletvekili adayları Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, seçim çalışmaları kapsamında Yığılca’da camilerde vatandaşlara seçim propagandası yaptı. Duruma tepki MHP il başkanı AKP siyasetinin artık dine zarar verdiğini belirtti.
‘DİNE ZARAR VERİYORLAR’
MHP Düzce İl Başkanı Onur Özen, AKP adayların artık kimlik bunalımı içinde olduğunu vurgulayarak, “Cami içinde siyaset yapılması kabul edilir değil. Bu dine ve camiye giden insanlara yapılan saygısızlık” dedi.
AKP'li yetkililer dine, peygambere hakaret ediyor VİDEO İZLE